Σάββατο

Τι είπαν για το βιβλίο....

-Παρουσίαση του βιβλίου «Η ΓΛΩΣΣΑ του ΣΩΜΑΤΟΣ και οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ» ως ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ από το έγκριτο περιοδικό FOCUS:
  
  Ιδού ένα από τα πιο σημαντικά βιβλία για τη γλώσσα του σώματος (και κυρίως, για τη «διαχείρισή» της) που κυκλοφορούν στη χώρα μας. Παρά τον επίφοβο υπότιτλο («Οι τεχνικές ανάκρισης»), το βιβλίο μόνο από τη μέση και κάτω εντρυφεί επιστημονικά στο θέμα αυτό, αν και ουσιαστικά, εμμέσως πλην σαφώς, τα πάντα σχετίζονται με την αναζήτηση της αλήθειας και την αξιολόγηση του φαίνεσθαι. Διόλου τυχαία, ο συγγραφέας είναι βαθύς γνώστης του αντικειμένου και επιπλέον, διαθέτει σπάνια άνεση λόγου, στωική έκφραση και ευφυή μεταδοτικότητα. Εκείνο που κατεξοχήν συναρπάζει είναι οι αποκαλύψεις του για τις δηλωτικές μικροεκφράσεις του προσώπου και τις λοιπές μικροδηλώσεις του σώματος, για την επίδραση του περιβάλλοντος στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς, για την ψυχολογία της πειθούς, τη γραφολογία και άλλα ενδιαφέροντα «κλειδιά» του είναι μας. Η έκδοση είναι ιδιωτική και μπορείτε να την αναζητήσετε στο τηλέφωνο 6936426060 ή στέλνοντας email στο glossa-soma@hotmail.com ή, επίσης, μέσω του ιστολογίου glossa-soma.blogspot.com
                  (τεύχος Νοεμβρίου 2010, Νο 129, σελ. 97)



Αγαπητέ κύριε Χριστοδούλου καλησπέρα,
σήμερα τελειωσα την ανάγνωση του εξαιρετικού βιβλίου σας.
Συγχαρητήρια για την τόσο μεγάλη προσπάθεια!!
(...)
Tο θεωρώ πραγματικά έναν πολύτιμο σύμβουλο

Mε εκτίμηση

Dr. Δημήτρης Κίμογλου
www.counseling.gr




Αγαπητέ Κε Χριστοδούλου,

Παρέλαβα το βιβλίο σας προχθές και σας ευχαριστώ πολύ. Έχετε κάνει εξαιρετικά εμπεριστατωμένη δουλειά.
(...)

Λ.Κ.




Τo biblio einai apla korufaio sto eidos tou.De mporo na sou po kati allo.(...).Μpravo pantos.Κorufaia douleia.

S.K.




Το βιβλίο το παρέλαβα αμέσως.
Είναι εξαιρετικό και καλύπτει ένα μεγάλο κενό στην εκπαίδευση του επαγγέλματός μας.
Ευχαριστώ θερμά και πιστεύω πως αξίζει να εισαχθεί στις Σχολές ως διδακτικό εγχειρίδιο.
Καλή χρονιά !

A.Δ.




  Έχω παραλάβει σήμερα τα βιβλία που έχεις στείλει και σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Κατ’ αρχήν σε συγχαίρω για τη συγγραφή ενός τόσο εύχρηστου  βιβλίου. Είμαι από τους πρώτους που το έχουν παραγγείλει γιατί είχα την τύχη να μελετήσω σε πρώτη φάση μερικά ενδιαφέροντα σημεία του.(...)

Γ.Ζ.( Κύπρος)



Καλησπέρα, είδα το like στη σελίδα μου με τη γλώσσα του σώματος, το βιβλίο σας είναι κάτι παραπάνω από Βίβλος για μένα..¨τεχνικές ανάκρισης¨..κτλ…έχετε κάνει απίστευτη δουλειά..Έχετε βοηθήσει πολύ, έχω διαβάσει πολύ πάνω στο θέμα διότι ασχολούμαι με την ασφάλεια VIP και θεωρώ ότι είναι το Α και Ω το να ξέρεις να αποκωδικοποιείς τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σου"

Μπουζαλής Αργύρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου